Webbhotell – Information och specifikationer

Så du är ute efter ett bra och prisvärt webbhotell som fungerar näst intill felfritt? Då har jag ett att rekommendera för dig som endast kostar 29 kronor i månaden och funkar klockrentom man kan uttrycka sig så. Webbhotellet drivs av företaget Webbdo (http://www.webbdo.se/) som sedan 2006 har haft online aktiviteter med mycket mer än webbutveckling. Sedan första kvartalet 2009 så startades Webbdo upp av expert inom området som även erbjuder andra tjänster förutom webbhotell. Affärsidén är att vara så personlig som möjligt samt att erbjuda kunderna bra support.

29 kronor i månaden för dit egna webbhotell

Webbdo erbjuder både företag och privatpersoner ett webbhotell från endast 29 kronor i månaden. Och då ingår det bra med trafik och utrymme för både hemsidor och bloggar. Du som kund får en personlig kontrollpanel på svenska som du kan sköta hela din webbplats ifrån. Du kan med endast 2 klick installera WordPress från din Cpanel som är ett bloggverktyg men som nu även används som ett CMS verktyg för att bygga fullt fungerande webbplatser.

Servern som din hemsida eller blogg kommer att ligga på är stabil och klarar höga belastningar för dig som bygger lite större sidor. Den är inte placerad i Sverige utan i USA, Florida i ett välbevakat serverrum.

Registrera domännamn riktigt billigt

Förutom ett riktigt bra webbhotell så kan man även registrera domännamn billigt från Webbdo. Under hittar du en prislista exklusive moms för vad ett domännamn kostar för 1 år.

.SE Ja 109 Kronor
.COM Ja 69 Kronor
.NET Ja 69 Kronor
.BIZ Ja 69 Kronor
.ORG Ja 69 Kronor
.INFO Ja 69 Kronor
.EU Nej 59 Kronor
.CC Nej 149 Kronor
.BE Nej 59 Kronor
.ORG.UK Nej 109 Kronor 2 år
.CO.UK Nej 109 Kronor 2 år

Vad sägs om de priserna? Webbdo håller endast dessa låga priser för sina kunder som använder webbhotell, så vill du registrera domäner genom detta företaget så måste du köpa tjänsten för webbhotell från dem.